Ţinut de nevastă pe funcţie de şef fără subalterni în Spitalul Câmpulung: Un piteştean e personajul care ameninţă medici, asistente, funcţionari publici şi aleşi locali!

Nicolaie Alexe, piteştean după domiciliu, revoluţionar cu acte-n regulă, Spital municipal Campulung 2dar şi angajat cu funcţie în cadrul al Spitalului municipal Câmpulung, face propria lege în principala instituţie de sănătate publică musceleană.
Potrivit declaraţiilor date în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local Câmpulung de către grupul liberal, Nicolaie Alexe, care ocupă funcţia de șef peste Serviciul de Management al Calității Serviciilor Medicale, Serviciu ce are în componenţă patru posturi… vacante, adică câte un post de: economist, inginer, consilier juridic şi medic, este omul ce a reuşit să sperie un întreg sistem sanitar şi administrativ, băgând spaima nu numai în angajaţii spitalului, ci şi în cei ai primăriei Câmpulung.
Cu alte cuvinte, Nicolaie Alexe fiind şef peste un Serviciu fără subalterni, cu „doar domnia sa” angajat face legea la Câmpulung.
Mai mult, şeful de la Managementul Calității Serviciilor Medicale din

Spitalul Câmpulung îşi are soţia, pe Mihaela Alexe, angajată la DSP Argeş, pe postul de şef Birou RUNOS.
Cu alte cuvinte, soţia domniei sale se ocupă chiar de „aplicarea normelor”.

UnknownMinisterului Sănătăţii privind formarea, încadrarea şi detaşarea personalului sanitar; urmăreşte, evaluează şi ia măsuri privind utilizarea eficientă a personalului sanitar din subordine şi aplicarea legislaţiei în vigoare privind drepturile salariale; este responsabil pentru organizarea, formarea şi perfecţionarea pregătirii profesionale a personalului medico-sanitar în judeţul Argeş”.
Asfel încât, ce să mai spunem, nimic nu ne-a mai mirat atunci când la urechi ni s-a confirmat  zvonul că şeful Nicolaie Alexe face şi desface în spitalul Câmpulung, merge prin saloane, prin sălile de operaţie şi îşi ia la „trei păzeşte” toţi colegii, ba atacându-i elegant, ba chiar ameninţându-i că „îi zboară”. Ba chiar a trecut la ameninţări la adresa unor membri ai Consiliului de Administraţie al Spitalului, cu statut de aleşi locali.
Cum şeful e şef şi fără a avea subalterni în Serviciul ce-l conduce, Alexe şi-a luat în serios toate atribuţiile de şef şi a găsit personalul medical ca fiind-i direct subordonat.
Foarte interesant este că soţia sa care este şi membru al Consiliului de Administraţie al Spitalului municipal Câmpulung, pe lângă aceeaşi calitate în încă patru spitale argeşene, pare a nu fi deranjată de atitudinea soţului, acea atitudine de vătaf peste o instituţie publică.
Mai mult, pentru atribuţiile de şef fără de subalterni, Nicolaie Alexe a încasat în 2015, un venit de 23.861 lei. Dar pe lângă ceea ce face la locul de muncă, Nicolaie Alexe mai deţine funcţiile de: preşedinte la Asociaţia de Monitorizare a Promisiunilor Electorale din România și vicepreședinte la Asociația Umanitară ,,22 Decembrie 1989”, după ce a obținut certificatul de revoluționar cu numărul 7672/3/2013.
În declarațiile de avere, soţii Alexe, deţin mai multe bunuri, mai exact: un teren intravilan în Moșoaia, achiziție 1996, având o suprafață de 835 mp, un teren în Rucăr de 150 mp achiziționat în anul 2001, un apartament în Pitești, achiziționat în anul 2000, o casă de vacanță în Rucăr, achiziționată în anul 2001, o casă de locuit în Moșoaia achiziționată în 2008, un autoturism Mercedes, din anul 2000, și un Matiz, din anul 2006. Cazul lui Nicolaie Alexe, că este agresiv cu colegii săi de la spital, dar și cu angajații primăriei, ce repetăm că a fost semnalat în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local de către reprezentantul grupului liberal consilierul cu atribuţii de viceprimar Bogdan David, va face şi obiectul unei noi dezbateri la nivel de administraţie publică locală, întâlnire în cadrul căreia liberalii vor să ceară public demisia managerului Spitalului dr. Grigore Stănescu. În condiţiile în care consilierii au solicitat o anchetă la nivelul instituţiei de sănătate, care nu a fost făcută.

3 COMENTARII

  1. Denigrati si calomniati un om pe nedrept care de cu rand a obţinut acreditarea spitalului municipal Campulung si a dat tot interesul ca activitatea spitalului sa se desfaşoare asa cum trebuie,asta nu mai pentru ca deranjat anumite interese si a semnalat anumite nereguli care persista acolo de ani de zile.Scrieti articole la comanda,plătiti fiin pentru asta.Osa platitiin justitie pentru asta.Scris de DNA.

  2. da ,să vedeti ce face acum fiind psd la putere,el şeful angajarilor pe lovele grele,stiu asta de la o cunoştiinţă care a vrut să-se angajezeze pe partea administrativă,la ţinut pe mancare şi băutură un an de zile ,ia dat şi bani şi a băgat pe altu pe post dăndu-i subiectele din înainte exacte şi rezolvate,şi este o gaşca acolo întreaga directorul medical ,managerul spitalului,împart caşcavalul,asta a ajuns romănia ca foşti pecerişti şi cei care distrugeau vieţi păna 1989 stănd comozi la casa albă,ca vechi uteciştişi culmea şi revolutionaţi pe deasupra, să facă legea iar specialişti să plece în afara din cauza acestor cozi de topor ale sistemului ticălosi.P.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.