Săptămâna trecută, în data de 13 februarie a.c., Alexandru Cumpănaşu îi cerea public, ministrului de Interne, „demiterea de urgenţă a şefului Poliţiei din Câmpulung”, precizând că depune o plângere penală la Parchetul General, care va vizează neregulile din cazul familiei Soroiu. Daria, fiica familiei Soroiu, fiind una dintre victimele traficului de persoane şi a traficului de droguri.

Un alt caz şocant, care a atras atenţia publică spre Câmpulung, a fost cel al unei tinere din Capul Piscului – Godeni, Mihaela Miloiu, care a fost racolată de proxeneţi şi mai apoi ucisă cu sânge rece, pentru că a depus mărturie la DIICOT într-un dosar cu trafic de persoane. Un caz relatat punct cu punct de jurnaliştii de la „Libertatea”.

Articolul integral putând să fie citit accesând link-ul de mai jos!

Citeşte întreaga ştire: Ucisă de indiferenţă. Povestea unei fete de 18 ani care a fost asasinată la scurt timp după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori 

În urma celor dezvăluite de ziarul „Liberatea”, dar şi de către Alexandru Cumpănaşu, ştirea zilei de astăzi, 17 februarie 2020, a fost demiterea comandantului Poliţiei Municipiului Câmpulung, comisarul – şef Gheorghe Ciolan. O ştire ce nu a fost confirmată, dar nici infirmată oficial, nici de Ministerul de Interne, nici de IGPR şi nici măcar de IPJ Argeş.

Jurnalişti argeşeni precizând că „Măsura a fost luată ca urmare a incapacităţii, de acum, a fostului şef al Poliţiei din Câmpulung, de a ţine sub control activitatea grupărilor de proxeneţi şi traficanţi de persoane din oraş, în contextul în care Câmpulungul are deja renumele de centru de greutate al infracţionalităţii de acest gen”.

Intresant fiind că Alexandru Cumpănaşu, care i-a avut ca invitaţi pe părinţi Dariei la o emisiunea “România ascunsă”, transmisă live pe Facebook, a precizat că în data de 1 Martie 2020 va organiza un protest la Câmpulung.

Dând click pe link-ul de mai jos puteţi urmări adevărul despre cazul Dariei, relatat chiar de părinţii ei. Drama unei familii, prezentată fără nici un fel de regie, fără perdea, doar printre lacrimi.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=212679909855128

Înmaterialul video – o primă emisiune a lui Alexandru Cumpănaşu legată de cazul fetei din Câmpulung a cărei viaţă a fost distrusă de traficanţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.