Scandal la o primărie din zona Muscelului înainte de sărbătorile Pascale, chiar în Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor.

Aproape toată suflarea comunei Rucăr a aflat rapid vestea că viceprimarul, Ion Pîrnuţă, s-a bătut, în sediul primăriei, cu şeful ADP-ului, Claudiu Pătran.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la discuţia pe tema unor lucrări de asfaltare ce se desfăşoară pe unele străduţe din comună, lucrări care ar avea unele probleme… de priorităţi.

Şeful ADP-ului ar fi avut curajul să-l întrebe pe mai marele său ca rang în primărie: „Cine se ocupă de dirigenţia de şantier la asfaltările pe care le face în comună una dintre firmele familiei Răuţoiu?”.  Fapt ce l-a determinat pe viceprimar să nu răspundă, ci să sară pur şi simplu la gâtul celui ce, în mod total anormal, trebuie să-i fie supus fără a pune întrebări. Că aşa pare să se desfăşoare lucrurile în primăriile unde „supuşii” (în condiţii normale angajaţii unui sistem de stat) „au tupeul” de a-şi ridica ochii din pământ şi de a pune întrebări despre cum şi pe ce sunt cheltuiţi banii publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.