Ziua de vineri, 28 aprilie 2023, scrie o nouă filă în cartea neagră a Primăriei Comunei Rucăr. Alături de retrocedările cu cântec şi de licitaţiile puse sub semne de întrebare, apar noi dispute legate de investiţii. Mai nou investiţiile pe fonduri europene sunt cauza unor scandaluri monstruoase între cei ce conduc localitatea.

La finalul săptămânii trecute s-a lăsat cu tărăboi la Primăria Rucăr, între viceprimarul Ion Pîrnuţă şi administratorul public Viorel Ţîru.

Se aude că aşa numitul „city manager” Ţîru, la îndemnul vicelui Pîrnuţă, a semnat „ca primarul” documentele pentru recepţia unor lucrări executate în cadrul unui proiect pe fonduri europene şi că la puţin timp după a revenit asupra documentelor în cauză pentru a-şi şterge semnătura.

Constatând unele nereguli, după ce a semnat un vraf de acte puse pe biroul său de către viceprimarul Ion Pîrnuţă, administratorul public Viorel Ţîru a solicitat revocarea recepţiei şi anularea semnăturilor sale de pe actele în cauză.

Pe seama subiectului a fost un adevărat scandal între viceprimarul acuzat de nereguli şi „city managerul” pus să semneze nişte documentele de recepţie a unor lucrări ce ridică mari semne de întrebare. Date fiind relaţiile de rudenie dintre administratorul public şi fratele viceprimarului, primăria nu a fost transformată şi în ring de box, ci doar în aulă pentru un concurs ad hoc de înjurături, jigniri şi multe acuzaţii.

În captura foto licitaţia pentru proiectul ce a scat la baza scandalului dintre viceprimar şi “city manager”:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.