Luni, 13 mai 2019, au fost date publicităţii rezultatele selecţiei de dosare depuse pentru concursul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung.

Un alt concurs pe plaiuri muscelene ce pare a fi mai degrabă un tur de alegeri sau o iluzie a unui concurs pe care l-ar putea promova orice muritor de rând. Un concurs ce trebuie desfăşurat doar pentru că aşa impune legislaţia în vigoare. Legislaţie care nu permite ca un post să fie ocupat în mod simplu şi direct printr-o numire în funcţie, ci printr-un… concurs.

Din trei dosare a rămas doar unul.

Primul candidat, Schiaucu Pavel Mugurel (actual secretar al comunei Schitu Goleşti), a fost declarat respins pe motiv că nu a îndeplinit condiţiile de participare la concurs prevăzute la litera c din Regulamentul de concurs şi Anunţul de concurs, dar şi că „proiectul de management a fost depus la dosar doar în format electronic şi nu a putut fi vizualizat, CD-ul fiind gol”.

De asemenea, cel de-al doilea candidat înscris, a fost declarat respins pentru că nu a îndeplinit condiţiile de participare la concurs prevăzute de litera d coroborat cu litera b din Regulamentul de concurs şi Anunţul de concurs.

Unicul admis a fost Nicolaie Alexe, actual şef Serviciu Managementul Calităţii Serviciilor Medicale.

Din Comisia de concurs fac parte:

  • consilierul local ALDE Sergiu Cicu – preşedinte
  • consilierul local PSD Estera Stămoiu – membru
  • Adina Mariana Din, inspector superior Birou RUNOS în cadrul DSP Argeş *subalterna soţiei singurului candidat rămas în concurs (Mihaela Alexe, şef Birou RUNOS în DSP Argeş)  – membru
  • Consilierul local ALDE Manuel Zenovie – secretar.

Mâine, miercuri, 15 mai a.c., urmând a se confirma dacă a rămas un singur candidat, existând perioada de contestaţii.

Deşi se cunoştea, încă dinaintea plecării medicului Grigore Stănescu, cine va prelua fotoliul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung, este interesant de văzut cum este scoasă din joc eventuala concurenţă.

La începutul anului 2016, Nicolaie Alexe a fost reclamat de angajaţii spitalului către aleşii locali câmpulungeni că are un comportament abuziv şi că face tot felul de ameninţări. Lucruri evidenţiate de mass media locală în luna februarie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.