Proxenet câmpulungean condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare!

Unul dintre cei 23 de câmpulungeni reţinuţi la începutul lunii octombrie a anului trecut, într-un megadosar de proxenetism, a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare.

Eduard Mihai Lică, 27 ani, a fost ridicat de poliţişti în dimineaţa zilei de joi, 7 decembrie 2017, în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung după sentinţa magistraţilor Curţii de Apel Piteşti.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, privind pe L.E.M., de 27 de ani, din Câmpulung, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.”, se arată în comunicatul IPJ Argeş.

De amintit că, Lică a fost cercetat în dosarul ce privea faptul că „în perioada 2008 – 2016, persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro”.

Sentința:

„Admite apelul formulat de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Câmpulung, împotriva sentinţei penale nr.163 din data de 16.06.2017, pronunţată de Judecătoria Câmpulung, în dosarul nr. 2608/205/2017, intimat inculpat fiind LICĂ EDUARD MIHAI, Desfiinţează în parte sentinţa şi, rejudecând, dispune următoarele: Înlătură soluţia de achitare a inculpatului Lică Eduard Mihai. (…) condamnă pe inculpatul Lică Eduard Mihai la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 6 luni, cu executare (…) aplică inculpatului pe lângă pedeapsa închisorii şi pedeapsa amenzii penale în cuantum de 20.000 lei (200 zile amendă x 100 lei) În baza art. 65, alin. 1 din C.p., interzice exercitarea drepturilor prev. de art. 66, alin. 1, lit. a şi b pe durata executării pedepsei. (…) obligă inculpatul la plata sumei de 5.500 lei cheltuieli judiciare către stat (urmărire penală şi prima instanţă). Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate“, se precizează în sentinţa Curţii de Apel Piteşti.

Sursa foto Facebook.

 

4 COMENTARII

  1. Felicitari !!! Campulungul GEME de proxeneti si voi ati arestat unul singur !
    Ce sa spun o foarte mare realizare .
    OARE SE VA SCHIMBA VREODATA CAMPULUNG MUSCEL ?
    SAU VA RAMANE DOAR UN ACVARIU PLIN CU PESTI ?

  2. Bai tînpitilor el proxenet ?sunteti dusi cu capu rau dar asa se întîmpla tot timpul plateste cine nu.trebuie sper din suflet ca celor care audat aceasta sentinta Dumnezeu sa le dea ce e mai rau sa nu aibe sarbatori.fericite si sa pice pe ce iubeste ei mai mult pe lumea asta sa vada si ei cum ie nenorociti ce sunteti ati scapat pe alti ca sa bagati unul nevinovat si de ce iati luat pozele de pe fb cu ce drept tara de cacat cu legi facute de politie si ziare mincinoase sa va fie rusine. Acum dormitii linistiti noaptea ca ati scapat de poxeneti RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.