A devenit obişnuinţă ca unele instituţii ale statului, printre care multe primării comunale, să devină reale asociaţii familiale. Asta după ce directorii sau primarii au considerat că este mult mai practic să aibă în subordine rude sau fini de botez ori cununie. 

Unul dintre edilii musceleni care au transformat primăria în AF este primarul comunei Stoeşeneşti, social – democratul Ion Paul Marin, care a şi ajuns celebru după ce toată ţara a aflat de nepotul său –  “şoferul agresiv” de pe microbuzul şcolar. 

Acelaşi primar a mai făcut un artificiu plimbându-şi un fin de pe un post pe altul pentru a-l avantaja din punct de vedere salarial. 

De ani buni se ştie despre modul în care se fac angajările în primăria Stoeneşti, iar  consilierii locali din opoziţie au luat atitudine de mai multe ori, dar fără nici un rezultat. 

Recent subiectul angajărilor a revenit în atenţia aleşilor locali, din cauza faptului că prin localitatea musceleană a început să umble vorba că primarul Paul Ion Marin promite posturi în primărie în schimbul voturilor. Pentru că, deşi are ani buni ca primar, încă îşi doreşte un alt mandat în fruntea comunei că doar mai are fini de angajat şi pate şi alte obligaţii. Cunoscut fiind şi faptul că, toate concursurile de angajare la Primăria Stoeneşti au fost “cu dedicaţie”, pornind de la criteriile de selecţie a dosarelor şi până la modul în care au fost “încropite” comisiile de concurs.

“Vorbesc oamenii prin primărie ca domnul Paul deja a promis atât posturile vacante, cât și cele care urmează să se vacanteze imediat ce își va adjudeca un nou mandat!

Totul ca și până acum, fără afișare publică, la secret, “concursuri” organizate în aşa fel încât să știe și să câștige doar cine trebuie, că doar instituţia primăriei este SRL-ul domnului Marin!
Dacă va câștiga un nou mandat, Primăria Stoeneşti va întra în istoria comunelor!
Vom vedea câte 3 – 4 membri ai unei singure familii angajați ai primăriei, pentru că domnu’ Paul încă POATE!!!”, au scris consilierii locali pe pagina unui site de socializare. 
Mai jos redăm şi o înregistrare postată pe Facebook de consilierii opoziţiei. 
În înregistrare, consilierii îi cer lămuriri primarului Ion Paul Marin cu privire la modul în care a transformat un post pentru a-şi avantaja finul şi despre modul în care se fac angajările la Primăria Stoeneşti. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.