De pe la finele anului trecut, viceprimarul comunei Rucăr, Ion Pârnuţă tot ameninţă că îşi dă demisia pentru că nu mai suportă atacurile constante venite din partea unor personaje destul de controversate pe mioriticele plaiuri muscelene.

Se-aude că Pârnuţă ar fi hulit, presat şi ameninţat pe motiv că a pus munca pe angajaţii primăriei, obişnuiţi cu statul, căci doar sunt angajaţi la stat. Aşa cum ar fi agăţat în cui şi afacerile unora cu primăria.

  Şi-aşa s-a ajuns la punctul în care, omul de afaceri rucărean devenit viceprimar, Ion Pârnuţă, să fie pe punctul de a renunţa în timp ce social – democraţii Rucărului tot fac şi desfac jocurile pentru alegerea unui nou viceprimar.

O propunere, chiar de la vârful primăriei, vine ca să mai liniştească din spiritele încinse, astfel încât să nu mai aibă nimeni nimic de comentat.

Consilierul local Oana Nicolescu, de profesie cadru didactic, fostă directoare interimară a Liceului Tehnologic „Victor Slăvescu”, şi soţia contabilului de la OMRD, fiind cea văzută ca viitor viceprimar de Rucăr în cazul în care pe masa Consiliului Local va ajunge şi demisia actualului vice Ion Pârnuţă. Fapt aşteptat de o mare parte a taberei pesediste, şi cu sufletul la gură de mulţi angajaţi din administraţia locală rucăreană, în şedinţa ce va avea loc luni, 08 mai 2017.

            La un calcul simplu putând spune că decizia schimbării viceprimarului stă în mâna PSD, pentru că laolaltă cu ALDE deţine votul majoritar. PSD având 6 consilieri locali Gabi Avram, Viorel Ţâru, Oana Nicolescu, Mircea Avram, Gheorghe Pătran şi Ion Pârnuţă, ALDE 2 consilieri locali, restul până la 14 fiind PMP (1), independenţi (3) şi PNL (3).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.