Pentru ca gropile să fie bine luminate! Primăria trebuie să mai dea încă 50 mii lei pentru un brad artificial şi iluminatul de Crăciun

Conducerea SPADPP Câmpulung doreşte suplimentarea sumei alocate în bugetul pe 2016 la capitolulbrad-2 „Iluminat”. Este vorba de o suplimentare cu 50 de mii lei, din care suma de 44 de mii lei va fi cheltuită pentru materiale luminoase necesare iluminatului festiv al sărbătorilor de iarnă, iar restul sumei de 6000 lei pentru plata unui brad artificial.

Mai bine zis, după ce deja au fost instalate decoraţiunile de Crăciun în mai toată zona centrală a municipiului, aleşii locali sunt nevoiţi să şi aprobe suma solicitată de SPADPP pentru materiale şi bardul artificial.

Adică, mai pe înţeles, mai întâi se montează şi mai apoi se achiziţionează, fără a se pune în calcul riscul că plenul Consiliului Local ar putea să nu aprobe suplimentarea sumei. Cert este că încă de la început de mandat pentru primarul Liviu Ţâroiu este o practică în a face lucrări fără a avea un buget alocat, posibil bazându-se pe majoritatea pe care o deţine în Consiliul Local. Fapt ce-l determină să-şi permită nu numai orice cheltuială din banul public, dar şi prin a decide de unul singur înainte de a cere aprobarea consilierilor.

Ce-i drept este nevoie de mii de metri de instalaţii luminoase şi de foarte multe alte decoraţiuni specifice Crăciunului pentru a da fi distrasă atenţia câmpulungenilor de la gropile din carosabil şi trotuare, de la treptele mâncate de vreme şi de la clădirile istorice lăsate în ruină.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.