Pedofilul fugar Mihai Bogdan Pop, căruia Justiţia română i-a dat pe drept o condamnare la 10 ani de închisoare pentru infracţiuni sexuale contra minorilor, a fost adus în ţară din Italia, sâmbătă, 2511.2023, pentru a-şi executa sentinţa într-un penitenciar din România. Anunţul a fost făcut de către ministrul Justiţiei Alina Gorghiu.

“Pop Mihai Bogdan, fugarul pedofil, a fost adus astăzi în țară din Italia. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracțiuni sexuale contra minorilor, iar acum va executa sentința într-un penitenciar din România, conform legilor în vigoare.

Justiția s-a făcut până la capăt, iar colegii de la Administrația Națională a Penitenciarelor l-au preluat pe Pop Mihai Bogdan și, după ce își va petrece 21 de zile în carantină la Rahova, îl vor duce la Penitenciarul Gherla unde își va ispăși pedeapsa pentru faptele revoltătoare pe care le-a săvârșit. Este un moment în care se arată că nimeni nu este mai presus de lege și că toate autoritățile au colaborat eficient pentru a aduce acest individ în fața justiției.

În calitate de ministră a Justiției, subliniez importanța abordării cu seriozitate a tuturor cazurilor de fugari, indiferent de amploarea lor mediatică. Fiecare individ trebuie să răspundă în fața legii, iar colaborarea între autorități este esențială pentru asigurarea unui sistem judiciar echitabil și eficient.

Acest caz demonstrează că, în România, justiția este un pilon solid în lupta împotriva infracțiunilor, inclusiv a celor de o gravitate deosebită.”, se arată în anunţul făcut de Alina Gorghiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.