Municipiul Câmpulung a anunţat recent că doreşte să ocupe unul din posturile vacante de la nivelul primăriei prin transfer la cerere de la altă autoritate sau instituţie publică.

Adică, cineva, cumva, de undeva, se pregăteşte să vină pe unul dintre posturile vacante, respectiv cel de consilier resurse umane, mai ales că o parte dintre criterii sunt destul de interesante. De parcă ar fi fost special făcute cu destinaţie aparte cât să se încadreze numai cineva anume. Mai exact este vorba de funcţie de consilier, clasa I, superior, cu o vechime în specialitatea necesară de minimum 9 ani şi studii cu diplomă de licenţă din domeniul ştiinţelor sociale cu specializare în Drept.

„În vederea ocupării prin transfer la cerere, în data de 22.05.2017, a funcţiei publice de execuţie vacantă consilier, cls.I, grad profesional superior – COMPARTIMETUL RESURSE UMANE, REGISTRATURÄ:

Condiţiile necesare pentru ocuparea funcţiei publice vacante:
Funcţionarii publici pot solicita, în condiţiile legii, transferul într-o altă autoritate sau instituţie publică.
Autorităţile sau instituţiile publice au obligaţia de a afişa la sediu şi pe site-ul de internet al acestora anunţul privind ocuparea prin transfer la cerere a funcţiei publice respective.
Transferul se poate face într-o funcţie publică pentru care sunt îndeplinite condiţiile specifice prevăzute în fişa postului.
Transferul la cerere se face într-o funcţie publică de aceeaşi categorie, clasă şi grad profesional sau într-o funcţie publică de nivel inferior, în urma aprobării cererii de transfer a funcţionarului public de către conducătorul autorităţii sau instituţiei publice la care se solicită transferul. În acest caz, transferul poate avea loc numai între autorităţi sau instituţii publice din administraţia publică centrală, între autorităţi administrative autonome ori, după caz, intre autorităţi sau instituţii publice din administraţia publică locală.
Funcţionarii publici interesaţi vor depune cererile de transfer, însoţite de un curriculum vitae, în termen de 20 de zile de la data afişării anunţului, adică până în data de 10.05.2017, ora 15.00.
În situaţia în care doi sau mai mulţi funcţionari publici solicită ocuparea funcţiei publice vacante prin transfer la cerere, selecţia se face pe bază de interviu.
Interviul va fi susţinut cu conducătorul autorităţii ori cu persoana desemnată de către acesta. Data, ora şi locul susţinerii interviului vor fi aduse la cunoştinţa solicitanţilor.”, se arată în anunţul primăriei Câmpulung.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.