Actuala conducere a Spitalului Municipal Câmpulung pare să ştie să-şi ascundă gunoaiele sub preş, dar şi să afişeze cu nonşalanţă o imagine neprihănită, de un alb opac.

Zilele trecute, un medic pensionar angajat în baza unui contract de prestări servicii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpulung, a fost dat afară. De ce şi pentru ce? Toată lumea medicală câmpulungeană vorbeşte, toţi pacienţii ce-au trecut pe la Urgenţe, pe tura sa, comentează, doar conducerea tace mâlc.

Oficial, nu i s-a mai prelungit contractul.

Neoficial, medicul a călcat pe bec de prea multe ori reuşind să pună pe jar şi vechea, dar şi noua conducere a Spitalului.

Astfel încât, la începutul acestei luni, noul manager Nicolaie Alexe a decis să îl „dea afară”, pe uşa din faţă, sub pretextul neprelungirii contractului de prestări servicii medicale. Totul şi pentru a se încerca muşamalizarea faptului că medicul pensionar, angajat pentru a face gărzi în  cadrul UPU, era cunoscut ca unul dintre cei mai buni prieteni al lui Bachus, nereuşind să scape de viciu nici măcar atunci când la uşă aşteptau pacienţi cu probleme grave de sănătate.

Se pare că, abaterile medicului primar Codruţ Crispus Grânea, ce făcea naveta de la Piteşti pentru a trata la urgenţă pacienţii din Câmpulung şi zona Muscel, nu se regăsesc numai la capitolul „concentraţiei de alcool în sânge”, ci şi la capitolele: „limbaj indecent” şi, să le spunem, „erori medicale”.

Pentru cei ce au avut norocul de a nu avea nevoie de doctorul Codruţ Crispus Grânea, domnia sa a fost medic primar în Medicina de Familie, dar şi angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, iar după ce a ieşit la pensie, în urmă cu circa doi ani, a venit la Spitalul Municipal Câmpulung în urma semnării unui contract de prestări servicii medicale pentru a acoperi golul din gărzile de la UPU pe Medicină Internă.

Din ceea ce am putut afla, noul manager al Spitalului Municipal Câmpulung Nicolaie Alexe, al cărui contract de manageriat a fost semnat (în cele din urmă) de primarul Liviu Ţâroiu, are în plan organizarea unei conferinţe de presă. Să sperăm că, va da dovadă de transparenţă şi expune, printre subiectele principale privind viitorul unităţii medicale, şi problemele existente. Un exemplu fiind nu numai situaţia de la UPU – Interne, care a durat destul timp până ce s-au luat măsuri, ci şi situaţia unor medici dispuşi să demisioneze din diverse motive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.