Din răzbunare sau, pur şi simplu, numai din amuzament, unii indivizi cu apucături de bipede primitive aleg să-şi facă propriile legi ori simplele plăceri de moment, crezând în sinea lor că sunt cei mai şmecheri dintre şmecheri.

În noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., autoturismul unui rucărean a fost vandalizat la drumul mare,. Mai exact pe drumul spre localitatea Boteni, în zona Suslăneşti – DN 73D.

Proprietarul autoturismului marca Mitsubishi ne-a povestit că în jurul orei 21.30 se deplasa către Boteni când a făcut o pană la roata de pe partea stângă – faţă. A constat că nu are roata de rezervă şi a luat o ocazie întorcându-se la Rucăr pentru a aduce rezerva. Timp în care şi-a lăsat maşina parcată pe partea dreaptă a carosabilului. La întoarcere, după circa două ore, a constat cu stupoare că autoturismul este vandalizat. Şocat, rucăreanul a sunat la 112, iar un echipaj de la Poliţia Municipală Câmpulung s-a deplasat la faţa locului demarând cercetările privind distrugerea autoturismului.

Pagubele suferite de rucărean sunt substanţiale, dat fiind că cei ce au comis fapta „au muncit cu mult zel” la distrugerea autoturismului folosindu-se nu numai de un spray de culoarea verde, dar şi de un obiect de metal pentru a găuri caroserie şi a sparge barele de protecţie, una dintre oglinzile retrovizoare, stopurile şi farurile, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.