Fostul consilier local PSD, Victor Bînă, va moderniza spaţiul GAL Câmpulung Muscel

Omul de afaceri câmpulungean Victor Bînă, fost consilier local PSD pentru doar câteva luni, a devenit peste noapte favorit în lista de achiziţii publice făcute de entităţi ce ţin de primăria Câmpulung.
Se ştie că Victor Bînă a renunţat la statutul de ales local în încercarea de a ajunge şef al vreunui serviciu din subordinea primăriei Câmpulung. Numai că a rămas şi fără funcţie în partid, dar şi fără funcţie la stat aşa că de la începutul acestui an a reintrat, oficial, în afaceri cu bani publici fiind unul dintre favoriţii spitalului municipal Câmpulung ca furnizor de materiale de construcţie.
Mai nou, a devenit şi unul dintre constructorii cei mai apreciaţi, câştigând o licitaţie la minut pentru modernizarea spaţiului Asociaţiei Grupului de Acţiune Locală (GAL) Câmpulung Muscel pentru suma de 66.219,63 lei fără TVA.
Pentru că Victor Bînă nu mai este în postura de a fi declarat incompatibil de ANI, firma pe care acesta o deţine, Rovied SRL, poate fi declarată ca una dintre societăţile favorite în cheltuirea banului public. Mai ales că în trecut, când Bînă încă deţinea funcţia de consilier local social – democrat a fost nevoit să apeleze la prieteni pentru a putea derula afaceri cu primăria Câmpulung. Ca exemplu fiind unele lucrări de la Mausoleul Mateiaş.
Mai mult de atât, omul de afaceri cu susţinere de la partid mai are unele probleme birocratice pe care, tot încearcă să le rezolve.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.