În urmă cu aproape două luni, mai exact în data de 22 iunie 2020, un angajat al unei reţele de cablu şi-a pierdut viaţa după ce a suferit un accident în timpul orelor de program, în momentul în care instala un echipament CARV la o casă de vacanţă din în satul Sătic, comuna Rucăr.

Pe scurt, un om, în vârstă de 52 ani, a plecat dis de dimineaţă la serviciu şi nu s-a mai întors viu la familie.

Nici acum, soţia şi cei doi copii ai săi nu-şi pot reveni din şoc şi caută cu disperare să afle cauza ce a dus la decesul celui ce le-a fost sprijin permanent.

La aproape două luni de la nefericitul eveniment, Poliţia le spune că a deschis un dosar pe care nu-l poate soluţiona din lipsa necropsiei. ITM-ul nu spune nimic, posibil fiind în aşteptarea rezultatului anchetei. În timp ce firma la care a lucrat până în ultima clipă a vieţii se ascunde în spatele dosarelor deschise şi încă nefinalizate.

„Am fost la Poliţie şi ni s-a spus că este dosarul în dulap, dar că nu pot să facă nimic până nu au rezultatul de la IML (n.red. raportul medico – legal). Că poate dura şi doi ani… (n.red. plânge în hohote). Nici măcar nu ştim cum a murit! Nimeni nu ne spune nimic şi ne trimit să batem de la o uşă la alta. Au spus tot felul de variante. Tot încearcă să îl scoată pe el vinovat. Atunci de ce avea o mână arsă de parcă a fost electrocutat? De ce avea capul spart? De ce nici ajutorul de înmormântare de la firma unde a lucrat, RDS – RCS, nu a ajuns? De ce nimeni nu mai spune nimic şi nu ne dă nici un act oficial? Nu mai ştim la ce uşi să batem şi nici nu mai ştim cui să ne adresăm pentru a vedea cine este vinovat, dar nu vom înceta să căutăm un răspuns. Eu şi copiii mei vom lupta până în pânzele albe să aflăm adevărul, pentru că ei vor să muşamalizez totul şi să arunce vina pe cel care a murit.”, ne-a precizat soţia bărbatului care şi-a pierdut viaţa muncind pentru a-şi întreţine familia.

De subliniat fiind că bărbatul era singurul sprijin pentru femeia care suferă de mai multe boli şi care la această oră nu are nici o sursă de venit, fiind ajutată de cei doi copii, fiecare la casa lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.