DNA cu ochii pe primăria Câmpulung! Se ia urma banilor cheltuiţi pentru organizarea Zilelor municipiului

De ceva vreme procurorii anticorupţie par a-şi fi întors capul şi spreZILE MUNICIPIU 2012 3 148 primăria municipiului Câmpulung, dat fiind că se tot cer acte privind anumite cheltuieli.
Sursele noastre spun că ar fi vorba de anumite cheltuieli făcute nu numai în cadrul megaproiectului Kretzulescu, ci şi cele legate de organizarea Zilelor municipiului Câmpulung începând de prin 2009 şi până anul trecut. De aici, s-ar părea că vor mai apărea şi alte cercetări legate de cum s-au cheltuit alte sume cu promovarea municipiului şi pentru prezenţa la târgurile de turism, pentru organizarea altor evenimente culturale, dar şi legate de alte probleme ce sunt, încă, subiect tabu. ZILE MUNICIPIU 2012 2 011
Cert este că, acum, s-au solicitat sumele primite drept sponsorizare, sumele alocate de la bugetul local, dar şi unde au ajuns, multe spunându-se că au fost direcţionate de la primărie către Casa de Cultură C.D.Aricescu, deoarece multe dintre sume au fost împărţite de directorul instituţiei Sergiu Cicu, în calitate de „mână dreaptă” a organizatorului – primăria Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.