Directorul Spitalului Municipal Câmpulung încă stă cu bagajele făcute şi cu demisia în buzunar

Grigore StănescuÎncă de la începutul anului 2010, medicul Grigore Stănescu are bagajele făcute pentru a părăsi, rapid, oricând funcţia pe care o deţine, cea de manager al Spitalului municipal Câmpulung.
Cum şi politica locală este bântuită de rabie, pare că de fatala muşcătură a turbării (în termen popular) sau nebuniei (în sensul grecesc) nu a scăpat aproape nimeni.
Ca scurt istoric, managerul Stănescu a fost ani de zile director al Spitalului municipal Câmpulung, fiind schimbat politici din funcţie în anul 2004. Pe atunci, democrat şi deputat, Sorin Buta punându-şi omul pe postul de şef al sănătăţii publice muscelene în persoana economistului Ileana Dumitrache.
La sfârşitul anului 2009, medicul Grigore Stănescu a revenit la cârma instituţiei de sănătate, fiind de mai multe ori somat politic să părăsească funcţia chiar dacă el a fost cel ce-a câştigat chiar şi concursul de manager al Spitalului. Astfel că, schimbare pe criterii politice doar din condei a fost mai greu de făcut, iar cel cunoscut ca „Gore” a rămas înşurubat pe funcţie.
În toamna anului 2015, un alt scandal a reizbucnit în jurul funcţiei de manager al Spitalului municipal Câmpulung, astfel apărând în sertarul viceprimarului Liviu Ţâroiu demisia managerului Stănescu. Dar, după îndelungi negocieri la masa PSD, „Gore” a revenit la gânduri mai bune şi şi-a retras demisia în termenul de preaviz, ba mai mult a promis în faţa întregului Consiliu Local municipal că va candida pentru funcţia de primar al Câmpulungului.
Şi cu toate acestea, încă se aude că dr. Grigore Ioan Stănescu stă încă cu bagajele făcute şi cu demisia în buzunar. Motivele fiind doar „personale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.