Deşi e deschis dosar penal pentru proiectul Kretzulescu, viceprimarul Ţâroiu deja îl împarte

Se încheie încă un an iar aşa numitul megaproiect Kretzulescu, devenit kretzulescu (13)„eşecul Kretzulescu”, n-a ajuns încă la final. Singurul pas făcut de autorităţile publice locale, în speţă cel ce conduce municipiul la această dată, Liviu Ţâroiu, este că s-a reuşit cu forţa, prin ordonanţă prezidenţială, să se preia locaţiile (Grădina Publică „Merci” şi Parcul Kretzulescu) de la constructorul Grup Corint (Corint Restaurare).
În timp ce pe masa procurorilor se află un dosar de cercetare penală privind proiectul Kretzulescu, la vârful primăriei Câmpulung se fac planuri de împărţire a proiectului. Kretzulescu este un proiect ce iniţial adusese kretzulescu (5)Câmpulungului o finanţare europeană de circa 10 milioane euro şi care a înghiţit, pe mai nimic, peste 2 milioane de euro, riscându-se şi pierderea întregii finanţări şi rambursarea a tot ceea ce s-a cheltuit.
Viceprimarul Liviu Ţâroiu speră că va reuşi să dezmembreze proiectul iniţial, ce cuprindea cinci obiective, şi să-l împartă pentru finalizare unor firme muscelene.
„În cazul Proiectului Kretulescu vă informăm că există deja pe rol Dosarul Penal nr. 1226/P/2015, conţinând printre alte obiective, <<Ansamblul Băilor Kretulescu>> precum şi <<Grădina Publică>>, situate în Municipiul Câmpulung.”, este răspunsKretzulescuul dat de primăria Câmpulung prin arhitectul şef Cristian Dan Dumitrescu, care a mai precizat şi că „acest «mare eşec» este numai bun pentru controlul DNA, deşi este foarte curioasă încercarea tendenţioasă, de se a implica persoana mea, ştiindu-se foarte bine neparticiparea mea sub nici o formă, la acest proiect”. Arhitectul şef din cadrul primăriei Câmpulung încercând să se disculpe pe motiv că nu a făcut parte din echipa de management a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.