O bătrână a dispărut de câteva zile de la domiciliul din Blocul 17, Scara B, de pe strada Emil Gârleanu, din Câmpulung.

Actual, femeia este căutată de Poliţie. „În ziua de 20 august a.c., HEROIU RODICA – IOANA, de 67 de ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,53 m, 56 kg, constituție astenică, păr grizonat, lung până în zona umerilor, cu breton în față, ten închis, ochii verzi.

Vestimentaţie la momentul plecării: hanorac verde, bluză albă cu mâneci scurte, pantalon din blugi culoare neagră, legați în zona taliei cu un șiret de culoare neagră, în picioare purta ghete de culoare maro din material imitație din piele fără șiret.

Aceasta a fost văzut ultima dată pe raza municipiului Câmpulung.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248.512.100.”, este apelul făcut de către oamenii legii.

Dispariţia bătrânei, care este cunoscută pentru că zi de zi stătea în zona blocurilor Turn, pe lângă Magazinul „La Doi Paşi”, şi vindea plante pentru ceai şi fructe împreună cu soţul ei, a pus pe jar un întreg cartier câmpulungean. Mai mult bătrâna locuieşte şi într-o zonă în care au avut loc o serie de evenimente numai în ultimele zile.

Este de amintit că, la finalul lunii august a.c., maşini de poliţie şi jandarmi mascaţi au „periat” zona aproape non stop, peste noapte au apărut dâre de sânge pe mai toată strada Emil Gârleanu, iar  mai apoi mascaţii au descins în zonă într-un dosar de trafic de minore şi trafic de droguri de mare risc. Astfel, în numai câteva zile, imaginaţia locuitorilor zonei a devenit extrem de bogată, actual dispariţia femeii de 67 ani fiind văzută ca o scenă din filme poliţiste. Mai ales că înainte cu o zi de a apărea public şi oficial dispariţia bătrânei, poliţiştii au făcut cercetări la o casă părăsită din spatele Blocului 17.

Misterul este încă neelucidat.

„Despre sânge… Ce pot să vă spun? Era peste tot. Pe la scările de bloc, pe stradă, în faţă la Codiţă (n. red. un mic magazin de cartier). Au venit doi domni de la Poliţie, s-au uitat. Au luat urma sângelui şi au spus că este de la o vacă. Adică, o vacă, un animal rănit care a stat şi pe o bancă din parcul de sus de pe deal. Au venit şi dubele. Au venit şi mascaţii. I-au luat pe unii, dar nu pe toţi. Acum a dispărut femeia asta. Lumea vorbeşte că e moartă. Doamne Fereşte! Dar nimic nu ne mai miră. Se întâmplă lucruri ciudate! Ar trebui ca Poliţia să îşi facă o secţie la noi în Cartier aşa nu mai trebuie să vină din oră în oră zi sau noapte.”, sunt părerile unor persoane din zona Vişoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.