Inspectorul principal de poliţie Luca Adrian, însuşi şeful Secției de Poliţie Rurală nr. 8 Rucăr, şi-a sărbătorit ziua în condiţii „suspecte”, dacă e să ne luăm după gurile ce tot clevetesc de câteva zile încoace.

Încă din dimineaţa de sâmbătă, prin comuna Rucăr, dar şi prin împrejurimi s-a tot dus vorba că tot cheful, cu lăutari şi mai tot tacâmul, din noaptea de vineri (9 spre 10 februarie), de la pensiunea Casă de la Munte, o locaţie turistică fără nici un fel de autorizație, ascunsă sub numele de „saivan”, undeva pe Râușor, în comuna Rucăr, a fost un modest cadou pentru „domnul poliţist” cu prilejul zile sale de naştere.

Circa 40 persoane au mâncat, au băut şi au dat dedicaţii până în zorii zilei fără a le păsa că, deşi mulţi dintre ei oameni ai legii, se află într-o locaţie turistică inexistentă din punct de vedere al legalităţii, cunoscută în tot locul ca saivan (adăpost de iarnă pentru oi sau pentru vite), parcă în ciuda faptului că pe reţele de socializare şi pe site-urile turistice apare ca pensiune cu aşa zise „acte în regulă”.

În acest caz nu ne prea interesează nici cine şi-a făcut ziua, nici ce invitaţi au fost, nici valoarea cadourilor sau numărul în bani al dedicaţiilor. De interes fiind dacă chiar există autorizaţii şi dacă s-au emis facturi? Pentru că din informaţiile pe care am reuşit să le strângem nu există nici autorizaţii, nici facturi sau bonuri de casă, ci doar o amendă destul de recentă din partea ISU tocmai pentru lipsa autorizaţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.