ALDE îşi face campanie mascată spulberând visurile copiilor! Subprefectul de Argeş anunţă tabere gratuite pentru copii fără a da detalii că locurile nu sunt accesibile oricui!

Există sute, dacă nu mii de copii care speră ca părinţii să-şi poată permite luxul de a-i trimite într-o tabără pe perioada vacanţelor. Poate nu chiar cu intenţia de a le da speranţe deşarte, în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, subprefectul Adrian Bughiu (ALDE) anunţă că Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş organizează „tabere naţionale gratuite organizate în Centrul de Agrement Corbeni:

Dezvoltare personală prin teatru – 21 – 27 iulie 2019;

Şah – 04 – 10 august 2019;

Meşteşuguri Populare Româneşti – 17 – 23 august 2019;

Arte combinate – 27 august – 2 septembrie 2019”.

Ce a uitat domnul subprefect să specifice este faptul că respectivele tabere nu sunt accesibile oricărui copil, ci numai celor ce pot depune la un dosar ce va fi luat la puricat de o comisie a DJST Argeş o serie de acte printre care şi diplome de participare la concursuri, acte prin care să ateste că au luat parte de acţiuni de voluntariat, alte acte care să dovedească implicarea lor în diverse acţiuni, activităţi, proiecte, etc.

Mai mult, este foarte posibil ca locurile (44 pentru fiecare grupă) să fie deja ocupate, iar potenţialii aspiranţi la câştigarea unui loc în listă să se aleagă doar cu depunerea unui dosar stufos. În condiţiile în care locurile sunt destinate copiilor din întreaga ţară.

Cu alte cuvinte, îl întrebăm public pe domnul subprefect de ce nu a aşteptat să fie gata întreaga metodologie pentru a face public un anunţ ce, în condiţiile de faţă, are scop doar pur electoral?

Posibil ca Adrian Bughiu să aibă o soluţie de rezervă în a trimite în tabere gratuite sute de copii care ar fi interesaţi să îşi permită această exuberanţă. Pentru că anunţul în cauză trebuia să vină, de la bun început, cu specifcaţiile clare privind condiţiile de înscriere.

De precizat că subprefectul de Argeş este mult mai activ ca purtător de cuvânt al instituţei pe care o reprezintă decât ca reprezentant al Guvernului în teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.