VIDEO! Ziua în amiaza mare, maşină fără şofer pe cea mai circulată stradă din Câmpulung!

Zilele trecute, un accident aparent stupid a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu, din Câmpulung. Una dintre cele mai aglomerate artere de circulaţie din municipiu, zonă de tranzit şi pentru maşini de mare tonaj.

Un autoturism marca Opel rula cu spatele, fără şofer, ziua în amiaza mare, lăsându-i cu gura căscată pe toţi cei aflaţi în trafic sau pe trotuare.

Se pare că, autoturismul cu pricina a plecat de unul singur din zona unei spălătorii, a trecut de intersecţia spre „Rotunda” şi s-a oprit într-un alt autoturism ce staţiona pe partea dreaptă a carosabilului. Norocul şoferilor care au văzut că autoturismul se îndreaptă către ei fără control şi fără… şofer şi care au încercat să evite impactul.

Mai puţin norocos a fost proprietarul unui autoturism ce era staţionat pe partea dreaptă a carosabilului. Şoferul văzând că autoturismul fără şofer se îndreaptă spre el doar a încercat să scape de impact dând înapoi, însă fără nici un rezultat.

La câteva secunde la tamponare a apărut şi proprietarul care a rezolvat problema pe cale amiabilă, declarându-se oficial că a fost vorba de o manevră de a da cu spatele, nicidecum de „fuga maşinii”.

Noroc chior şi pentru proprietarul autoturismului buclucaş, că în acea perioadă de timp nu au trecut TIR-uri şi nici pietoni neatenţi la trecere.

Vedeţi filmul evenimentului în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.