Video! Un câmpulungean de 74 ani, aflat la volanul unui autoturism fără ITP şi fără RCA, a provocat un accident în intersecţia de la Spitalul TBC!

Miercuri seară, 9 octombrie a.c., în jurul orei18.35, la Câmpulung, în intersecţia de la Spitalul TBC a avut loc o tamponare. La faţa locului au ajuns şi două echipaje medicale, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un  echipaj SMURD fiind anunţată şi posibilitatea a două victime rănite uşor.

Potrivit poliţiştilor ajunşi la faţa locului, „evenimentul rutier va fi soluţionat ca tamponare, fiind produs pe fondul neacordării de prioritate, de către un conducător auto de 74 de ani din Câmpulung. Totodată, autoturismul nu avea asigurare obligatorie auto, iar valabilitatea ITP era expirată.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 870 de lei, fiindu-i suspendat şi dreptul de a conduce pentru 60 de zile. De asemenea i-au fost reţinute: certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare”.

Este de subliniat că în respectiva intersecţie accidentele sunt destul de dese pe motiv că vizibilitatea oricărui conducător auto este considerabil redusă. Pentru cei ce se deplasează dinspre Liceul cu Program Sportiv, spre Spitalul TBC, vizibilitatea este redusă de doi copaci. Ca să nu mai spunem că şoferii reclamă şi lipsa unor oglinzi rutiere stradale în respectiva zonă, tocmai pentru a facilita vizibilitatea şoferilor.

Iamginile video ne-au fost puse la dispoziţie de către un câmpulungean ce se afla în zonă la momentul producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.