Video! Şoricei vii în oferta Kaufland!

Un argeşean a postat pe profilul său de pe un site de socializare un video cu „ultima ofertă” a supermarketului Kaufland Curtea de Argeş.

În materialul video cu pricina se vede clar cum un şoricel se plimba nestingherit printre marfa pusă la vânzare în vitrina frigorifică a raionului de carne.

Sesizată de cumpărători, vânzătoarea a început o adevărată vânătoare în timp ce totul era filmat de toţi cei aflaţi în preajma raionului.

“Ca urmare a situației care a avut loc în magazinul din Curtea de Argeș, compania Kaufland România vine cu următoarele precizări:

Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe.

Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin.”, este punctul de vedere oficial al Kaufland România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.