VIDEO! Pompierii au venit să stingă incendiul după al doilea apel! Aşa au ars două maşini şi trei garaje de la un tomberon!

Marţi, 26 septembrie 2017, panică într-un cartier câmpulungean, după ce focul de la un tomberon s-a extins făcând pagube însemnate.

La primele ore ale dimineţii, unu dintre locatarii Blocului C4, de pe strada Gheorghe Lazea, a sunat la 112 pentru a anunţa că un tomberon a luat foc. Numai că, pompierii au spus că nu este de datoria lor să intervină la stingerea gunoaielor din tomberon. La puţin timp după primul apel, un alt locatar a reanunţat la 112 că de această dată focul s-a extins şi că ard şi garajele din jur, unul dintre proprietarii de garaje reuşind să-şi scoată autoturismul în flăcări din garaj înainte de sosirea echipajelor de la Pompieri Câmpulung.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, ce aparţin Asociaţiei de Proprietari Balada, un aurolac a incendiat nul dintre tomberoanele din plastic, iar focul s-a extins rapid la alte două tomberoane topindu-le pur şi simplu, pentru ca mai apoi să cuprindă şi trei garaje şi două autoturisme.

Pagubele fiind însemnate, dat fiind că unul dintre autoturisme este distrus aproape în întregime, în timp ce al doilea în proporţie de circa 30 – 40 %.

Oamenii sunt scandalizaţi că pompierii au refuzat să intervină după primul apel la 112 şi că nu este normal acest lucru care a cauzat pagube însemnate, din fericire fără victime omeneşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.