Video! A încercat să violeze o tânără, iar Poliţia cere sprijinul argeşenilor pentru a găsi „animalul!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal.

Bărbatul din imaginea prezentată de poliţişti „este o persoană de interes într-un dosar penal înregistrat la nivelul Poliției Municipiului Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.”, se precizează în anunţ.

Este de amintit că o tânără în vârstă de 28 ani, din localitatea Costești, a trăit clipe de groază când s-a văzut încolţită de un individ ce dorea s-o violeze.

Tânăra argeşeancă se oprise la o staţie de carburaţi din Piteşti, pe strada Gheorghe Şincai, şi alimentând greşit, la puţin timp după plecarea din „peco” maşina i s-a oprit.

Moment în care de ea s-a apropiat un bărbat, iniţial părând că are intenţii serioase de a o ajuta, numai că fără prea multe comentarii individul și-a dat pantalonii jos, cerându-i tinerei să-i facă sex oral.

Speriată şi încolţită de bărbat, victima a reuşit să scape  şi să-şi cheme fratele în ajutor reclamând şi la Poliţie ceea ce i s-a întâmplat.

Cei care pot oferi detalii care să ajute la soluţionarea cauzei, sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Piteşti  – Biroul Investigații Criminale la numerele de telefon 0248216099 sau 0758225569.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.