Cu puţin înainte de sărbătoarea Crăciunului, omul de afaceri chinez ce are magazin în spaţiul fostei Pieţe Vişoi a fost „vizitat” de oamenii legii, fiindu-i confiscată o cantitate impresionantă de articole pirotehnice pe care le avea la vânzare şi pentru care nu deţinea autorizaţie.

Problemele unicului investitor atras de actuala conducere a municipiului Câmpulung deţine afacerea la limita legii şi încă din prima zi în care a deschis un magazin, în spaţiul deţinut de primărie, a lăsat multe semne de întrebare privind legalitatea.

Concesiunea spaţiului fiind făcută pe o firmă în timp ce magazinul funcţionează pe o firmă nou înfiinţată, cu sediul chiar la adresa concesiunii, pe lângă faptul că în afacerile chinezilor la Câmpulung evaziunea fiscală este o obişnuinţă, pentru că bonul fiscal se scoate din casa de marcat doar la solicitare expresă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au identificat, în urma unui control, efectuat la o societate comercială de pe raza aceluiaşi municipiu, 2.069 de articole pirotehnice, fără ca aceasta să fie autorizată.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform Legii 126/1995, iar articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, precizează IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.