Marţi, 26 iunie a.c., în jurul orei prânzului, panică în Blocul 8, Scara C, de pe strada G-ral C. Simonescu din Câmpulung.

Mai mulţi câmpulungeni au alertat Poliţia că din apartamentul unui vecin, pe care nu l-au mai văzut de peste două săptămâni, se simte un miros foarte greu şi înţepător. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii, împreună cu echipa de la Pompieri şi SMURD, au putut constata doar decesul bărbatului, al cărui trup se afla într-o stare avansată de descompunere, căci după deschiderea ferestrelor apartamentului situat la etajul întâi mirosul se putea simţi pe întreaga stradă.

Potrivit vecinilor, bărbatul în vârstă de 58 ani, locuia singur şi nu se ştie ce s-a întâmplat.

„Nevasta ştiu că l-a părăsit. Am auzit că fata lui a plecat la muncă în străinătate şi nu a mai venit. Avea mai mulţi copii, dar nu prea i-am văzut pe aici. Nici pe el nu l-am mai văzut de mult. Săracul om, ştiu că era bolnav şi le mai avea şi cu băutura! Doamne fereşte!”, a precizat şocată una dintre vecinele bărbatului găsit fără suflare.

„De câteva zile se simţea mirosul. Până a devenit insuportabil şi a sunat vecina la Poliţie. Ştiu că şi fata lui, care e plecată din ţară l-a tot sunat şi nu a răspuns. Noi, am crezut că a plecat de acasă şi a uitat ceva pe masă de i s-a stricat. De acolo am crezut că vine mirosul. Nu ne aşteptam la aşa tragedie.”, a fost ceea ce a menţionat o altă vecină.

Cauza exactă a decesului urmând a fi confirmată de medicul legist după efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.