Update, ora 22.20:

La acest moment, traficul a fost reluat.

Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Budeasa, care conducea un ansamblu rutier (format din cap tractor și semiremorcă basculabilă), pe DN 73, pe banda 1, având sensul de mers Pitești spre Câmpulung, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă deosebit de periculoasă și a unei posibile defecțiuni tehnice, a intrat în coliziune cu un alt ansamblu rutier, (format din autocamion și remorcă pentru transport de vehicule), care se deplasa în aceeași direcție, pe banda 2.

În urma coliziunii, atât al doilea ansamblu, cât și primul, au fost proiectate pe sensul opus, rupând glisierele metalice de protecție ce separau cele două sensuri de deplasare.

Din fericire, nici o persoană nu a suferit leziuni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, urmând să fie emise autorizațiile de reparație auto, precum și documente de constatare și aplicare a sancțiunii contravenționale ce se impune ca urmare a normelor rutiere încălcate.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

În urmă cu câteva minute, pe DN 73, în zona Micești, a avut loc un eveniment rutier fără victime, în care au fost implicate două ansambluri auto (cap tractor cu semiremorcă basculabilă și autocamion cu remorcă pentru transport auto, ambele fără încărcată).

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru sprijinirea degajării părții carosabile și reluarea traficului rutier.

Tot la fața locului sunt și două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Se asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, întrucât sunt scurgeri de lichide combustibile pe carosabil.

Ambele autovehicule se deplasau pe sensul către Pitești, iar unul dintre acestea ar fi intrat în coliziune cu al doilea, ambele pătrunzând pe contrasens. Traficul este blocat total pe sensul de deplasare Pitești spre Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.