După intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare cu numărul 3, oamenii legii – militari, jandarmi, poliţişti, au început verificările în privinţa respectării măsurilor impuse.

Şi la Câmpulung, s-au făcut acţiuni non – stop, fiind verificate documentele (după caz: declaraţie, adeverinţă, carte de identitate).

Joi, 26 martie a.c., în jurul orei prânzului, echipajul Poliţiei Locale Câmpulung a oprit pentru verificare mai mulţi câmpulungeni în zona blocurilor Turn, acolo unde s-a petrecut şi un incident soldat cu o amendă de 3000 lei.

Un tânăr de 25 ani a fost oprit de poliţişti, însă nu se ştie clar din ce motiv acesta a rupt-o la fugă fiind prins de oamenii legii în foarte scurt timp. Dus la Poliţia Municipală, tânărul a avut două variante pentru a scăpa de sancţiune:

  1. Că s-a speriat!
  2. I-a sunat telefonul şi a plecat… fugind de “mânca pământul”, de a pus pe jar pe toată lumea prezentă, speriată că au stat destul de aproape de un posibil fugar din izolare.

Cert este că după verificarea amănunţită s-a stabilit că tânărul nu plecase din izolare şi cel mai probabil a fugit, pentru că îi lipseau documentele, fapt care i-a adus o sancţiune cu o valoare de 3000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.