Statul le cere banii înapoi răniţilor din Colectiv

Artistul adoptat de Câmpulung prin căsătoria cu o musceleancă, Cătălin catalin scanteie 1Scânteie, ambii victime ale tragediei produse anul trecut în Clubul Colectiv, este pe departe cel mai activ dintre răniţi trăgând constat semne de alarmă la tot ceea ce este aberant în sistemul românesc de stat.
Azi, miercuri, 13 ianuarie, Scânteie scoate la iveală o altă inepţie specific românească, prezentând situaţia în care sunt puşi răniţii din incendiul „Colectiv” să înapoieze statului nişte sume pentru perioada spitalizării.
„Colectiv – Împreună Rezistăm şi nu numai… Altă ordinărie din partea statului român, ca multe altele după Revoluţie…
V-aţi bucurat cumva că v-a dat statul 6000 lei gen “ajutor pe perioada spitalizării” după incendiul din Colectiv? Adică 200 lei / zi x 30 zile? Sau măcar ai zâmbit amar pe motiv că totul îşi revine la normal în ţara asta?
Eh, staţi liniştiţi dragii mei “pârliți” în Colectiv… Bucuria a fost de scurtă durată. Daca aţi stat internaţi mai puţin de 30 de zile, acum trebuie să înapoiaţi banii, că altfel va sărăci statul român din cauza voastră. Nu mai contează că am revenit la tratament şi schimbare de pansament o data la 2-3 zile, ei vor banii înapoi…
Azi, printre altele, trebuie să ajung la nu ştiu ce căcat de agenţie de stat, cu sediul pe Calea Victoriei, ca să dau înapoi 400 lei, deoarece şi-au permis “ăia” de la Spitalul Bagdasar Arseni să mă externeze mai devreme, pe 28 noiembrie.
Mai exact, ca să nu orbecăiţi căutând, e vorba de “Agenţia de Plăţi”, etajul 3, la Contabilitate, la domnul Trușcă. Cladirea cu B1 TV.
Deci, cum s-ar spune, “am tras statul în piept cu catalin scanteie 22 zile” că m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amendă sau în cel mai bun caz de poprire pe conturi.
Nu ştiu de ce, dar îmi vine să-i cam dau pe toţi înapoi. În cazul ăsta chiar nu mai am nevoie. Bleah!”, a scris Cătălin Scânteie pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.