Maşinile de maxi taxi ale societăţii Trans Sublim 2000 SRL, firmă al cărei reprezentant legal este Daniel Constantin, cunoscut ca „Fitofagul”, se fac pentru a mia oară remarcate în traficul rutier argeşean de pe ruta Piteşti – Câmpulung şi retur.

De la un cititor am primit o fotografie ce arată clar cum una dintre maşinile de maxi – taxi, cu numărul de „AG 38REP”, nu a oprit la culoarea roşie a semaforului, ci şoferul pare că a călcat la blană acceleraţia pentru a nu pierde din timpul cronometrat al cursei.

Mai mult de atât, nu puţini şoferi ne-au precizat că roşul semafoarelor de pe DN 73 nu este şi pentru cei ce la maşini au „REP”, deşi „şoferii kamikaze” conduc maşini istorice ce par a se dezmembra în orice curbă. Iar, la fiecare cursă, călătorii îşi jură că nu se mai urcă pentru a doua oară în maxi – taxi, însă nevoia îi obligă pentru că Trans Sublim 2000 este unica firmă ce de ani buni face acest traseu din jumătate în jumătate de oră. În pofida maşinilor ruginite şi destul de murdare atât pe afară, cât şi în interior.

În urma articolului care a avut la bază fotografii transmise de un cititor al ziarului nostru, firma SC Trans Sublim 2000 SRL a transmis un drept la replică pe care îl prezentăm cititorilor exact cum a fost primit la redacţie.

                                „SC TRANS SUBLIM 2000 SRL este o societate cu sediul in  Mun. Pitesti, Bld. Nicolae Balcescu, Bl. S5. Sc. A, Ap. 6, Jud. Arges, CUI 6796440, administrata de catre domnul DANIEL CONSTANTIN.

                                SC TRANS SUBLIM 2000 SRL este operator autorizat pentru  transportul public de  persoane pe mai multe trasee din judetul Arges, fiind una dintre primele firme autorizate pentru transportul public de persoane, atat intern, cat si extern.

                                Societatea detine un parc auto compus exclusiv din mijloace de transport marca Mercedes Benz, fabricate intre anii 2015-2017, deci un parc auto modern, dotat corespunzator cerintelor si normelor impuse de Comunitatea Europeana pentru transportul public de persoane, la nivelul anului 2017.

                                In plus, conducatorii auto angajati la SC TRANS SUBLIM 2000 SRL sunt persoane calificate, atestate corespunzator, cu un inalt grad de pregatire profesionala si cu abilitati de comunicare interpersonala, gata oricand sa vina in intampinarea nevoilor si solicitarilor oricaror pasageri care apeleaza la serviciile societatii noastre.

                                SC TRANS SUBLIM 2000 SRL isi intretine parcul auto cu respectarea normelor si cerintelor aplicabile in materie, in unitati service autorizate, utilizand piese si materiale omologate, cu provenienta exclusiv de origine, in baza unor contracte de prestari servicii ferme incheiate cu dealerul autorizat Mercedes Benz din  municipiul Pitesti.

                                In ceea ce priveste igiena mijloacelor de transport, va incredintam ca unitatea de specialitate (spalatoria auto) cu care derulam un contract de prestari servicii de peste 3 ani, utilizeaza substante  de igienizare non-toxice, avizate de catre DSP Arges.

                                Fata de toate acestea ne exprimam surprinderea vis-à-vis de obiectivitatea si oportunitatea articolului profund denigrator aparut in numarul din 16.05.2017 al publicatiei dumneavoastra si speram ca acesta nu a fost generat ca urmare a unui contract de publicitate semnat cu o societate comerciala concurenta si nici ca urmare a unei intelegeri oculte in acest sens .

                                Dat fiind faptul ca aparitia sistematica, periodica, a unor informatii false cu caracter manipulatoriu si denigrator la adresa societatii noastre, care este una dintre firmele de top in transportul public de calatori din judetul Arges, contravine atat deontologiei jurnalistice, cat si legislatiei in vigoare, in cazul in care veti relua publicarea de informatii nereale de tipul celor aparute in numarul dumneavoastra din 16.05.2017, ne vedem nevoiti sa apelam la justitie.”

                                Cu speranta ca veti publica prezentul “drept la replica”, respectand telul dumneavoastra conform caruia “ Jurnalistul este dator sa caute, sa respecte si sa comunice faptele – asa cum acestea pot fi cunoscute prin verificari rezonabile – in virtutea dreptului publicului de a fi informat”,  sa auzim numai de bine!

                                Cu consideratie, DANIEL CONSTANTIN”.

ŞI O DOVADĂ VIDEO LA INFORMAŢIILE, PRIMITE DE LA CITITORI, CARE AU STAT LA BAZA ARTICOLULUI NOSTRU:

În urma acuzelor care ne-au fost aduse, precizăm că ZiarExclusiv.info nu a fost şi nu este plătit de nimeni pentru a scrie sau a face reclamă negativă. Ziarul nostru este deschis tuturor celor ce ne sesizează problemele comunităţii, ce ne transmit fotografii din care reies anumite nereguli, dar şi tuturor celor ce doresc să-şi promoveze corect afacerile. De aceea solicităm ca reprezentanţii firmei Trans Sublim 2000 SRL să îşi ceară scuze în mod public vizavi de acuzaţiile pe care ni le aduc în dreptul la replică prezentat mai înainte. Mai ales că la baza articolului nostru stau nu numai opiniile a zeci de călători (a se vedea şi comentariile din mediul online), dar şi fotografii şi un scurt video.

Ce este de precizat este faptul că după ce ziarul nostru, anterior, a prezentat condiţiile în care merg zeci de pasageri ai respectivei firme, este de apreciat gestul patronului de a schimba maşinile, însă nu şi atitudinea şoferilor. Mai mult de atât, în baza de date a Poliţiei Române apare clar faptul că mai mulţi şoferi angajaţi la respectiva firmă au permisele suspendate. Mai precizăm că fotografia în care un maxi – taxi al SC Trans Sublim 2000 SRL trece pe culoarea roşie a unui  semafor de pe DN 73 nu a fost trucată, ci prezentată aşa cum a fost transmisă la redacţie.

Totodată trebuie să mulţumim cititorilor noştri care au avut amabilitatea de a ne oferi şi un material video care a surprins şi momentul în care un maxi – taxi al respectivei firme de transport persoane trece pe culoarea roşie a semaforului, după mai multe viraje destul de periculoase şi mai multe depăşiri pe linie continuă.

Ca jurnalişti ce reliefează adevărul suntem obişnuiţi să primim ameninţări continuu, să fim hărţuiţi de cei ce încalcă legea şi să fim plimbaţi prin instanţele de judecată doar pentru a demonstra că nu avem nici un fel de interese obscure şi că ceea ce publicăm este numai ceea ce se întâmplă real în jurul nostru. Subliniem că la baza articolelor noastre stau întotdeauna dovezi certe, tocmai pentru a ne putea informa cât mai corect cititorii.

Imagini din maxi – taxi surprinse de redactorii noştri:

 

4 COMENTARII

  1. Cu siguranta soferii sunt cei platiti de concurenta sa faca imagine proasta firmei de transport persoane, o fira care pune zeci de vieti in pericol ,insa oamenii nu au ce face si trebuie sa se deplaseze cu ceva pe aceasta ruta pe care s-a pus monopol si nu -mi place ca presa este acuzata ca SCRIE ADEVARUL!

  2. Fac naveta pot sa va fac video cate doriti daca binevoiti sa le postati cum mergem ca sardelele ,masinile imputite,soferii lasa de drit fumeaza la volan vorbesc la telefon merg neregulamentar va voi oferii si eu video curand si rog si colegii!
    Stima ca sunteti curajosi cei din pressa.

  3. Am mers ieri pe aceasta ruta pitesti -campulung este un dezastru maxi-taxi risti sa mori de miros luma in picioare ingramadita politia nimeni nu-i vede?inseamna ca patronul decarteaza destul de bine de ce nu vad cei mai de sus ?pana cand sa mai suportam nesimtirea asta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.