În noapte zilei de 21 aprilie a.c., un bărbat din Blocul 17, de pe strada Emil Gârleanu, din Câmpulung, s-a aruncat în gol de la etajul trei.

Potrivit primelor verificări efectuate de poliţişti, bărbatul, în vârstă de 39 ani, s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al Blocului 17 pe fondul consumului de alcool şi a unor stări depresive.

Echipajele sosite la faţa locului au făcut tot posibilul pentru a salva viaţa bărbatului, fiind transportat la Spital în stop cardio-respirator.  Ulterior a fost declarat decedat.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În jurul orei 23.00, “un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, la un bărbat în vârstă de 39 de ani, găsit cu politraumatisme în urma căderii de la etajul al treilea al unui bloc. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale și pentru transportul la spital. Pacientul a suferit în drumul spre spital un stop cardio-respirator, i s-au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea la spital, continuându-se manevrele și la spital, însă fără succes, bărbatul nu a răspuns, iar ulterior a fost declarat decedat.”, precizează şi ISU Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.