La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au reuşit să prindă un bărbat bănuit de trafic de persoane. Se pare că cea mai veche meserie din lume a adus şi aduce profit multor personaje din mediul actual, fiind unde din „afacerile” cele mai prospere nu numai la nivel de Argeş.

„Poliţişti de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt, au depistat un bărbat bănuit de trafic de persoane. Cel în cauză a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în baza mandatului de aducere emis de procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt, au depistat un bărbat, de 45 de ani, din oraşul Balş.

La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În fapt, cel în cauză este bănuit că, în cursul anului 2014, împreună cu alte persoane, ar fi transportat în Italia, prin promisiunea asigurării unor locuri de muncă, două tinere, pe care, prin folosirea de violenţe şi ameninţări, le-ar fi obligat să practice prostituţia în folosul lor.

La data de 3 noiembrie a.c., pe numele celui în cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor  de constituirea unui grup infracțional organizat şi trafic de persoane.”, precizează Poliţia Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.