Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat șapte percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de persoane.

În dimineața zilei de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, efectuează șapte percheziții domiciliare, pe raza județului Argeș, la locuințele a nouă persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Din cercetări s-a stabilit că, din luna noiembrie 2019, trei persoane ar fi constituit un grup organizat specializat în trafic de persoane şi ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituția în judeţele Argeș, Vâlcea, Brașov și Cluj, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând importante sume de bani.

24 de persoane vor fi conduse la sediul DIICOT- S.T. Pitești pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.