A venit sezonul rece şi au reînceput, în formă, şi descinderile mascaţilor la persoanele ce ar fi adus prejudicii statului prin sustragerea şi valorificarea de material lemnos.

În dimineaţa zilei de astăzi, joi, 2 noiembrie a.c., în Argeş, au avut loc mai multe percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, delapidare și abuz în serviciu.

Oamenii legii au făcut 11 percheziții domiciliare în comunele Călinești și Priboieni.

Perchezițiile au fost desfășurate de poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Conform cercetărilor, de la începutul lunii iulie a.c. și până în prezent, persoanele în cauză ar fi tăiat si comercializat ilegal aproximativ 300 mc de material lemnos fără respectarea regimului silvic.

De asemenea s-a mai stabilit că, în aceeași perioadă, două dintre persoanele vizate, în calitate de funcționari publici, ar fi facilitat activitățile de tăiere și sustragere a materialului lemnos.

Prejudiciul este de aproximativ 60.000 de lei.

La sediul Poliției Orașului Topoloveni vor fi aduse 10 persoane pentru audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.