Patroana de la AGM Amanet, Alexandra Georgiana Mirescu, în lista suspecţilor dintr-un megadosar de proxenetism

În spatele unei afaceri „paravan” al justificării şi spălării banilor proveniţi din prostituţie, o tânără ce se autoprezintă ca „una dintre femeile de succes ale Argeşului” şi care deţine două case de amanet şi în Câmpulung, cinci la nivel de Argeş, are rolul de „suspect/inculpat” în megadosarul de trafic de persoane de la Curtea de Argeş.

De amintit că, la începutul lunii iulie 2017 mai multe persoane bănuite de proxenetism, din Curtea de Argeş, au fost reţinute de oamenii legii într-un dosar penal întocmit la nivelul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

Dosar în care, din primele cercetări, „s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2017, prin folosirea modului de operare „LOVER BOY”, cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituția în state ale Uniunii Europene.

Pentru îndeplinirea activității infracționale, cei vizați creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția.

Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.”

Astfel că, într-unul dintre cele mai mari dosare de proxenetism de la nivel de Argeş, după cel de la Câmpulung, mari surprize, s-au ivit, însă, şi pe parcurs, când pe lista inculpaţilor/suspecţilor a apărut şi numele patroanei unor case de amanet (una în Curtea de Argeş, două în Piteşti şi două în Câmpulung), Alexandra Georgiana Mirescu (28 de ani), care ar fi bănuită că împreună cu Răzvan Bucur, cumnatul ei şi finul fostului şef al IPJ Argeş, ar fi racolat tinere pe care le-au păcălit să se prostitueze în ţări europene. Se presupune că Alexandra Georgiana Mirescu a desfăşurat şi unele afaceri dubioase, prin care s-ar fi spălat banii proveniţi din proxenetism şi prin casele de amanet, dar şi prin folosirea banilor ca să fie aduse maşini din Anglia.

Mulţi dintre cei ce au colaborat cu ea, au lucrat sau o cunosc, vorbesc că patroana de la AGM Amanet (Alexandra Georgiana Mirescu) şi-a deschis afacerea ca paravan pentru a rula banii pe care ia obţinut din practicarea celei mai vechi meserii din lume – prostituţia. Ba, mai mult a deschis afacerea cu cele cinci case de amanet din Argeş, dintre care două la Câmpulung, una în centrul municipiului, alta vizavi de autogară, pentru a rula „legal” banii obţinuţi nu numai de ea, ci şi de alte fete păcălite pe metoda „Lover Boy” sau racolate după ce se prezentau la interviul pentru angajare ca operator amanet.

Foto 1 sursa Curierul Zilei.

Foto 2 sursa Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.