5.026 recipiente cu parfumuri și 2.711 bucăţi diverse articole cosmetice, în valoare totală de aproximativ 66.000 de euro,  au fost reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

“În data de 26.02.2019,  inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti – Biroul Echipe Mobile, pe raza unui  complex comercial din municipiul Bucureşti, urmare a unor investigații specifice, au reţinut în vederea confiscării un număr de 5.026 recipienți parfumuri și 2.711 bucăţi diverse articole cosmetice în valoare totală de aproximativ  66.000 de euro.

Mărfurile în cauză, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, cum ar fi Bvlgari, Joop, Burberry, Dior, Chanel,  Lancome, Tom Ford, Mac, Yves Saint Laurent, Therry Mugler, Dolce & Gabanna, etc.

Toate produsele reținute nu aveau documente de provenienţă, fiind susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală,  urmând  a se sesiza titularii acestor drepturi și a se lua măsurile legale în vigoare.”, precizează ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.