S-a întâmplat în urmă cu puţin timp în zona Rotunda din municipiul Câmpulung, când un şofer mult prea băut pentru a mai realiza ceva din ceea ce se întâmplă în jurul lui a reuşit să sperie un întreg cartier.

“Rupt de beat, am înţeles de la poliţişti că aproape în comă alcoolică, dădea ture cu maşina prin zonă. Mai întâi a şters destul de bine un copac după aceea a izbit cele două maşini din parcare. Poate a vrut să vadă dacă se poate face economie la spaţiul de parcare şi dacă două maşini încap pe un sigur loc. E de râs, dar nu prea! A distrus trei maşini şi un copac, dar mă întreb dacă era să fie vreun om sau vreun copil?!”, a povestit un bărbat care a fost martor la ceea ce s-a întâmplat.

Tot conform celor ce se aflau la locul incidentului, şoferul “bine dispus” a plecat cu poliţiştii crezând că ia un taxi pentru a ajunge acasă, lucru ce spune de la sine cât de băut era şi ce pericol a reprezentat pentru cei aflaţi pe stradă sau în trafic.

Mai mult, zona în care s-a petrecut evenimentul este una ce foloseşte şi ca pistă de încercări pentru vitezomanii de cartier, mai ales după ce se întunecă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.