Supermarketurile din Câmpulung se bat în oferte care mai de care. Ba, mai mult se dau şi „produse”, dacă nu expirate, gratuite.

Periodic, pe diverse profiluri de Facebook sunt postate fotografii cu  „promoţiile” de belea de la Lidl sau Kaufland Câmpulung.

În luna Mărţişorului câmpulungenii pot cumpăra de la Kaufland, la jumătate de preţ, sos Panzani expirat de-o lună, iar de la Lidl iaurt cu 10% grăsime, cadou primind un … şoricel.

 În continuare că przentăm şi punctul de vedere oficial al Kaufland România:

“Ca urmare a articolului https://www.ziarexclusiv.info/de-belea/oferte-de-belea-la-supermarketuri-la-kaufland-sos-expirat-de-o-luna-si-la-lidl-soricei/ Kaufland România aduce următoarele precizări:

Pornind de la situația semnalată, am demarat verificări în magazinul din Câmpulung, în urma cărora vă semnalăm că în magazin nu se comercializează niciun produs cu astfel de capac precum cel din fotografie. În același timp, sosul Panzani Emmental menționat pe eticheta de reducere are un capac de culoare diferită față de produsul din imagine.

De asemenea, vă confirmăm că toate sortimentele de la raionul de sosuri pentru paste se află în termen de valabilitate și respectă standardele în vigoare. Sosurile Panzani Emmental sunt disponibile în această perioadă la ofertă specială, având preț redus cu 50%.

Pentru noi, calitatea serviciilor și produselor pe care le comercializăm sunt foarte importante, de aceea garantăm prospețimea produselor, angajându-ne să acordăm fără excepție voucher de garanție a prospețimii în valoare de 5 lei pentru orice produs returnat.

Luăm foarte în serios sugestiile și sesizările clienților noștri și vă asigurăm de întreaga disponibilitate, corectitudine și transparență în remedierea promptă a oricărei neplăceri. Suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi la Biroul de Informații din magazin sau la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-18.00″.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.