Jaf ca-n filme la Rucăr – Partea a doua! Vicele Pârnuţă jefuit cu … roaba!

Pentru a doua oară în acest an, magazinul firmei SC Unic Rucăr SRL, ce aparţine familiei viceprimarului din comuna Rucăr, Ion Pârnuţă, a fost spart. Din magazin furându-se mai multe bunuri cu o valoare estimată la peste 20 de mii de lei.

Dacă prima „lovitură” a fost dată la în luna aprilie a.c., acum hoţii au dat lovitura în noaptea de 29 spre 30 octombrie, iar poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Magazinul, situat la parterul unei clădiri în care funcţionează şi un bar, este situat  în imediata apropierea unei benzinării şi la câţiva paşi de sediul Secţiei de Poliţie Rurală.

Ba chiar este dotat şi cu sistem de supraveghere video.

La primul jaf, s-a putut costata că hoţii au venit cu un autoturism marca BMW, de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, şi  aveau cagule pentru a nu fi recunoscuţi. Însă, de această dată marfa a fost furată cu o … roabă.

Şi de parcă scenariul ar fi o continuare a primului jaf, şi de această dată făptaşii au purtat cagule şi probabil nici aceştia nu vor fi identificaţi, aşa cum nici autorii spargerii din noaptea de 9 spre 10 aprilie nu au fost prinşi nici până în prezent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.