Intervenţiile echipajelor ISU Argeş din ziua de joi, 14 martie!

În ziua de 14.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la următoarele evenimente:

INCENDII

– 09.34, un echipaj cu o autospecială cu apă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Moșoaia, sat Smeura,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stâlp de electricitate.

Au ars: aproximativ 1,5 ml izolație conductori electrici;

Sursa probabilă: efectul termic al curentului electric;

Împrejurarea: cablu electric defect sau neizolat corespunzător;

INTERVENŢII SMURD ŞI ALTE MISIUNI

Echipajele SMURD au gestionat 27 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

– 08.34, un echipaj cu o autospecială  de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Recea,  pentru evacuarea apei provenită din infiltrații, din beciul unei locuințe. Au fost evacuați aproximativ 6000 l de apă.

– 09.42, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială   de la Detașamentul de Pompieri Mioveni  au intervenit pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, la un accident rutier produs între două autocamioane. În urma accidentului, unul dintre șoferi, un bărbat de 51 de ani,  a rămas încarcerat. S-a acționat pentru extragerea bărbatului, care a fost predat echipajului SMURD și transportat la spital.

– 11.00, un echipaj cu o autospecială  de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, la Centrul Cultural,  pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

– 14.29, un echipaj cu o autospecială  de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Pitești, la Sala Sporturilor,  pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la Campionatul Național de Box.

– 18.24, un echipaj cu o autospecială  de la Detașamentul de Pompieri Bradu  a intervenit pe A1, km. 97,  pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, nu au existat victime.

– 18.27, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă  de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe A1, km. 97, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, echipajul SMURD a preluat un nou născut (4 zile) pe care l-a transportat la spital, în vederea efectuării unor investigații suplimentare.

– 18.56, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială   de la Detașamentul de Pompieri Bradu  au intervenit pe A1, km. 97, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, au rezultat trei victime:

– o femeie de 20 de ani, cu atac de panică – a refuzat transportul la spital;

– o femeie de 25 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la coloana cervicală – i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital;

– un bărbat de 24 de ani, cu atac de panică.

Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.