Duminică, 19 martie a.c., mai mulţi şoferi au rămas pietoni pentru o perioadă de trei luni, după ce au fost prinşi conducând cu viteze mult peste limitele legale.

În numai câteva ore, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 4 persoane care conduceau cu viteze de 185 km/h, 187 km/h, 210 km/h și 187 km/h, pe autostrăzile A1 și A3.

Cele 4 persoane au fost sancţionate contravenţional, totodată, fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

„La data de 19 martie a.c., în intervalul 12.00 – 13.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, un bărbat, de 49 de ani, din Cugir, județul Alba, care conducea cu viteză excesivă.

Cel în cauză a fost depistat la kilometrul 326 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h.

De asemenea, la kilometrul 337 al aceleiași autostrăzi, polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Oradea, care conducea autoturismul cu viteza de 187 km/h și un alt bărbat, de 46 de ani, din Viena, Austria, care conducea autoturismul cu viteza de 210 km/h.

Totodată, la kilometrul 15 al autostrăzii A3 Turda-Borș, polițiștii au depistat o femeie, de 27 de ani, din Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h.

 Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă, în valoare de 2.030 lei pe fiecare bărbat și cu amendă de 1305 pe femeie, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut tuturor permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

CONDUCEŢI PRUDENT!

Poliţia Română este la datorie, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi salvarea de vieţi!

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”, se arată în nota Poliţiei Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.