La finele săptămânii trecute, sâmbătă, 13 mai, polițiștii argeşeni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat o serie de controale la punctele de lucru ale unor societăți comerciale în vederea combaterii comercializării produselor contrafăcute.

În urma controalelor au fost identificate 5 societăți comerciale care aveau expuse spre vânzare un total de 268 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile de a fi contrafăcute, purtând mărci și însemne identice cu ale mărcilor înregistrate.

 În cauză au fost înregistrate 5 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată, produsele identificate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Este de precizat că pe piaţa argeşeană nu se practică numai comercializarea unor produse contrafăcute după mărci înregistrate, ci chiar se poate desfăşura activitate în „bună regulă” cu firmă înscrisă după numele unei mărci înregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.