Divorţ cu scântei şi custodie disputată în plină stradă între o consilieră locală PSD şi un om de afaceri!

mama baga cu forta fetita in masina

Din cauza neînţelegerilor celor doi nu numai că suferă fetiţa de numai 10 ani, dar viaţa ei mai e şi pusă în perciol de propria mamă!

Un filmuleţ a fost postat recent, de tatăl micuţei, pe Facebook. Un filmuleţ în care apar în prim plan mama răzvrătită şi fiica vădit marcată de separarea părinţilor.

Consilierul local PSD şi preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali din România – Filiala Argeş, Estera Ambruş, şi omul de afaceri Eduard Ambruş au ales să se despartă. Instanţa a decis ca fetiţa să rămână în grija mamei, însă de creşterea ei să se ocupe ambii părinţi. Din filmul postat de tată pe site-ul de socializare reiese foarte clar că fetiţa vrea la tată în timp ce este luată de mamă cu forţa, ba mai mult siguranţa ei este pusă în pericol de nervii consilierei care a plecat în trombă cu uşa spate de la maşină deschisă.

Mai în detaliu, toată povestea s-a petrecut luni în jurul după amiezii, pe strada Mărăşti, din Cartierul Tabaci, în apropierea fostului sediu al PRM din Câmpulung. Din filmuleţ reiese că Estera Ambruş parcă îşi apără fetiţa de tatăl biologic, în timp ce micuţa plânge şi spune că „nu aveţi dreptul să-mi faceţi una ca asta”. În plin scandal mama îşi ia fetiţa de o mână şi o bagă cu forţa în maşină, demarând în trombă cu portiera din spate deschisă, fără a părea că-i pasă că viaţa copilei este pusă în pericol.   

Interesant este că, la filmuleţul postat de tată pe site-ul de socializare sunt zeci de comentarii în mare majoritate favorabile omului de afaceri, despre care se spune că este cel ce a crescut fetiţa, mama fiind plecată mai tot timpul.

Mai mult videoclipul are peste 30 de distribuiri, peste 4500 de vizualizări şi peste 70 de comentarii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.