Zi de marţi, chiar, cu ghinion pentru ultima tranşă de „peşti” pescuită de oamenii legii de prin mai multe localităţi argeşene, printre care şi Câmpulung.

Marţi, 27 iunie 2017, spre seară, judecătorii Curţii de Apel Piteşti au respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de o parte dintre persoanele cercetate în cel mai recent dosar de proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani. Dosar în care suspecţii au obţinut din activitatea infracţională importante sume de bani. La suma de 5 milioane euro ridicându-se numai banii obţinuţi, „la vedere”, prin transferuri bancare.

Astfel că, cele 29 de persoane reţinute nu vor părăsi arestul pentru 30 zile, iar câmpulungenca Mariana Stoican rămâne în continuare în arest preventiv la domiciliu.

De amintit că în urma percheziţiilor domiciliare, ce au avut loc luni, 19 iunie 2017, au fost ridicate sumele de 151.910 euro, 170.483 de lei, 30.100  de franci elvețieni, 720 de dolari americani, 3.800 de coroane suedeze, precum şi  24 de laptop-uri, 92 de smartphone-uri,  9 tablete, 500 de grame aur, în bijuterii,  un grinder, un pistol cu aer comprimat și 4 cartușe de carabină deținute ilegal, 34  de ceasuri de lux , în valoare estimată de circa 210.000 euro.

De meţionat fiind că numărul celor reţinuţi de oamenii legii s-a mărit, pentru că iniţial au fost puse în aplicare mai multe mandate, unii dintre suspecţii nefiind în ţară la acea dată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.