După titlurile „Fabricat în Argeş”, acordate firmelor participante la evenimentul de la Muzeul Goleşti, de la finele săptămânii trecute, conducerea judeţului ar trebui să pregătească o altă ceremonie, dar de această dată pentru acordarea unor titluri de „Nesimţiţi şi Penalii Argeşului”, precum şi titlul de „Supravieţuitor în Jungla Argeşeană”. Căci pe zi ce trece avem din ce în ce mai mulţi argeşeni certaţi cu bunul simţ, dar şi mai mulţi care încalcă legile numai pentru a le fi bine.

Încă de dimineaţă, salvamontiştii de la Nucşoara arătau dezastrul pe care nişte ciobani au putut să îl facă în Refugiul din Fereastra Mică a Sâmbetei, care peste noapte a fost transformat în stână. „Ciobanii au tăiat oile în el, deşi au un bordei la câteva sute de metri mai jos. Peste tot este numai sânge, iar uşa este ruptă. Turiştii nu se mai pot adăposti în caz de pericol.”, au prezentat situaţia salvamontiştii.

Şi acesta nu este unicul caz în care fiecare face ceea ce doreşte pe domeniul public, pornind de la celebrele defrişări de păduri din avuţia statului, de la retrocedările cu cântec, pentru că şi aici era vorba de luat de la stat, până la lucrurile mai mărunte de genul împroprietăriri locatarilor de la bloc cu terenurile din jurul imobilelor prin înţărcuirea acestora şi transformarea lor în magazii, mici ateliere, etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.