Astăzi, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat o percheziție domiciliară, în comuna Popești, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 24 spre 25 aprilie a.c., bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în localitatea Oarja, județul Argeș.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă, iar cu ocazia activităților ulterioare, s-a stabilit că acesta ar fi și înregistrat cu telefonul mobil o parte din actul sexual.

Cercetările au fost preluate, conform competențelor stabilite prin normele de procedură penală, de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, în vederea extinderii cercetărilor și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă.

Bărbatul, în vârstă de 50 ani, din Popești, a fost condus la sediul unității de Parchet, urmând ca, după administrarea întregului probatoriu, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

PUBLICITATE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.