Hoţii de embleme auto şi de componentele OE (Original Equipment) şi-au intensificat activitatea în cartierele câmpulunge.

Una dintre zonele unde operează de câteva zile este cea din spatele fostului Cinematograf Balada, din Cartierul Vişoiu, unde mai multe autoturisme au rămas fără sigle, embleme sau chiar fără grilele de la radiatoare.

Păgubiţii nu au sesizat Poliţia, fiind vorba de pagube relativ mici, însă au reuşit să descopere făptaşii dat fiind că în zonă sunt destul de multe camere de supraveghere video. Poate nu ar fi rău ca oamenii legii să se autosesizeze şi să caute hoţii de sigle /embleme sau alte componente OE (Original Equipment).

Deşi la prima vedere nu pare a fi o „afacere” profitabilă pentru hoţi, vorbim de mai multe cazuri într-o periodă de timp relativ scurtă. Mai mult, este vorba de acţiuni ilegale care au loc în plină stradă şi, mai mult, în zone în care există sistem de supraveghere.

Una dintre singurele măsuri pe care proprietarii le pot lua împotriva furtului de sigle auto originale este înlocuirea lor cu unele Made in China, replicile nefiind o ţintă pentru hoţii profesionişti….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.