Câmpulung – 73 de societăți comerciale verificate de polițiști

În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au legitimat 12 persoane și au verificat 73 de societăți comerciale, precum și 9 mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost efectuate instruiri cu reprezentanții operatorilor economici, dar au fost efectuate și verificări în ceea ce privește respectarea legislației în vigoare, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov-2.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii au efectuat un control la un complex comercial din Câmpulung,  după ce reprezentanții acestuia fuseseră instruiți cu privire la respectarea legislației privind prevenirea răspândirii coronavirusului, ocazie cu care au constatat, în urma verificării, prin sondaj, a clienților din interior, cu privire la existența/inexistența certificatului verde, că s-a permis accesul persoanelor care nu dețineau acest certificat.

Cu privire la cele constatate, a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale care se impun față de administratorul societății.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.